Servicii

Web Design si Dezvoltare Web

Va desenam si programam un site frumos, perfect adaptat obiectivelor dvs. Punem accent pe acele elemente care va aduc un plus de valoare si va aduc rezultate. Suntem adeptii unor situri orientate pe obiectiv si incercam pe cat posibil sa nu incarcam nici factura si nici situl cu elemente care nu se traduc in incasari pentru clientii nostri. Pentru reducerea costurilor ne-am pus la punct cu cele mai populare platforme gratuite de construire situri (WordPress si Joomla) si livram rapid si la un nivel inalt de calitate situri care sa va aduca o prezenta on-line utila.

 

 


Identitate Vizuala

Identitatea vizuala este un instrument de promovare extraordinar de eficient. Oamenii au o memorie vizuala extraordinara si retin o cantitate foarte mare de informatii in acest mod. Echipa noastra are experienta si capacitatea de a va crea o imagine unica, eficienta, usor de retinut si care sa exprime mesajul de baza al brandului dvs.

 

 


Inscrieri in directoare de articole

Doriti ca afacerea dvs. sa beneficieze de toate avantajele publicitatii pe Internet si a sa apara pe prima pagina a motoarelor de cautare? BIA-Design scrie pentru dvs. articole personalizate afacerii pe care o conduceti. Deschisa la ideile si exigentele clientilor, echipa BIA-Design va crea articole unice pentru o promovare unica in scopul atragerii unui public tot mai numeros pe site-ul afacerii dvs. Dovedita fiind eficienta articolelor unice (a advertorialelor) in procesul de optimizare pentru motoarele de cautare, crearea de articole si inscrierea lor in directoarele dedicate inseamna, de fapt, crearea unei retele de advertising, eficienta, investitie pe termen lung in publicitate, adica profit! Noi cream articole cu informatii clare si de interes, cu cuvinte-cheie si caracteristici SEO pentru vizitatori targetati, de calitate. Din respect pentru clientii nostri, BIA-Design ofera un pret avantajos, profesionalism, servicii de promovare, solutii si punerea acestora in practica. Cream advertoriale pentru clienti, cream un mediu proprice pentru publicitatea afacerilor!


Inscrieri in directoare web

Daca doriti ca afacerea dvs. sa prospere, iar site-ul dedicat acesteia sa aiba parte de o vizibilitate tot mai mare, BIA-Design vine in ajutorul dvs. cu servicii pentru optimizare SEO (procesul de optimizare pentru motoarele de cautare). Aceste servicii se refera la inscrierea manuala in directoarele web (avand o colectie de site-uri web romanesti de calitate) si in directoarele de articole (in directoare romanesti si straine, sau numai in cele romanesti, in functie de preferintele clientului).
Care vor fi rezultatele? Un PageRank ridicat pentru website-ul dvs, o pozitie fruntasa in cadrul motoarelor de cautare, mai multi vizitatori, mai multi oameni interesati de afacerea dvs., oportunitati de extindere. Suntem disponibili pentru stabilirea unei intalniri cu dvs. si oferirea de consultanta in legatura cu aceste modalitati prin care afacerea pe care o administrati va porni pe un drum al carui final va insemna PUBLICITATE si PROFIT!


Publicitate Online

Va oferim posibilitatea sa integrati la un singur furnizor de servicii toate campaniile publicitare pe internet. Primiti consultanta din partea noastra cu privire la cele mai adecvate modalitati de a va promova pe internet si va construim campanii cu un raport exceptional intre rezultatele livrate si costurile suportate. Avem experienta in lucrul cu Google Adwords, 2 Parale, Etarget si multe alte platforme de publicitate online.